Proizvodnja kotlova na pelet

Metalac je prvi i vodeći proizvođač kotlova za grejanje sa 4 prolaza ( 4 promaje ) dimnih gasova na agro pelet i drveni pelet.

’’METALAC’’ je osnovan 1993. godine. Do sada beleži samo uspehe i konstantan razvoj. Sa ponosom možemo da kažemo da je Metalac vodeća firma kako u Srbiji tako i u regionu  u proizvodnji mašina i opreme za proizvodnju hrane za životinje, kao i u proizvodnji mašina opreme za proizvodnju peleta od drveta i biomase.

Metalac je i izvoznički orijentisana firma, izvoz nam čini oko 85 % proizvodnje.

Izvozimo u sve zemlje u regionu , Evropsku Uniju i u Aziju.

Neke od zemalja u koje izvozimo  :

Bosna i Hercegovina

Austrija

Ukrajina

Palestina

Slovenija

Nemačka

Moldavija

Obala Slonovače

Makedonija

Česka

Grčka

Albanija

Hrvatska

Slovačka

Bugarska

Italija

Rumunija

Poljska

Turska

Mađarska

Rusija

Izrael

Nigerija

 

U svom proizvodnom programu imamo preko 700 različitih proizvoda i svaki dan radimo na proširenju proizvodnog asortimana i na usavršavanju kvaliteta.

Zbog našeg ogromnog znanja, visokog  kvaliteta, iskustva, kao i truda i dugogodišnje prisutnosti na tržištu, dobitnici smo preko 50 zlatnih medalja, pehara, diploma i drugih različitih priznanja za kvalitet inovaciju i tehnologiju.

Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da je METALAC 2009 god. proglašen  od strane najvećih Evropskih institucija za Pro biznis lidera na Balkanu!

Pored svega toga i dalje radimo na usavršavanju i dokazivanju kvaliteta i tehnologija u cilju unapredjenja naših proizvoda.

Svim svojim klijentima i potencijalnim kupcima naših proizvoda zahvaljujemo na ukazanom poverenju i želimo Vam da uživate u njihovom korišćenju.

 

S  poštovanjem
Ivan Ostojić

 

Nalazimo se na adresi: Kovančina 10
Grad: Obrenovac 11500
Metalac Ostojić
Pib: 101210602