’’METALAC’’ je osnovan 1993. godine. Do sada beleži samo uspehe i konstantan razvoj. Sa ponosom možemo da kažemo da je Metalac vodeća firma kako u Srbiji, tako i u regionu – u proizvodnji mašina i opreme za proizvodnju hrane za životinje, kao i u proizvodnji mašina i opreme za proizvodnju peleta od drveta i biomase. Metalac je prvi i vodeći proizvođač četvoropromajnih kotlova za grejanje na agro pelet i drveni pelet.

Metalac je izvoznički orjentisana firma, izvoz nam čini oko 85 % proizvodnje.

Izvozimo u sve zemlje u regionu , Evropsku Uniju i u Aziju.

 

Neke od zemalja u koje izvozimo  :

Bosna i Hercegovina

Austrija

Ukrajina

Palestina

Slovenija

Nemačka

Moldavija

Obala Slonovače

Makedonija

Česka

Grčka

Albanija

Hrvatska

Slovačka

Bugarska

Italija

Rumunija

Poljska

Turska

Mađarska

Rusija

Izrael

Nigerija

 

U svom proizvodnom programu imamo preko 700 različitih proizvoda i svaki dan radimo na proširenju proizvodnog asortimana i na usavršavanju kvaliteta.

Zbog našeg ogromnog znanja, visokog  kvaliteta, iskustva, kao i truda i dugogodišnje prisutnosti na tržištu, dobitnici smo preko 50 zlatnih medalja, pehara, diploma i drugih različitih priznanja za kvalitet inovaciju i tehnologiju.

Sa zadovoljstvom mozemo da kazemo da je METALAC 2009 god. Proglasen od najvecih Evropskih institucija kao pro biznis lider na Balkanu!

Pored svega toga i dalje radimo na usavršavanju i dokazivanju kvaliteta i tehnologija u cilju unapređenja naših proizvoda.

Svim svojim klijentima, a i potencijalnim kupcima naših proizvoda zahvaljujemo na ukazanom poverenju i želimo Vam da uživate u njihovom korišćenju.

 

S  poštovanjem
Ivan Ostojić